Lid worden

Heb jij ook zo’n zin om te komen zwemmen? Wij hebben een uitgebreid aanbod voor zwemmers vanaf de leeftijd van 4 jaar tot en met volwassenen.

Zwemmers jonger dan 16 jaar

Voor zwemmers jonger dan 16 jaar richten we twee keer per jaar een testmoment in: januari en september. Op dit moment kijken we naar wat jij allemaal kan en welke groep voor jou de perfecte fit is. De trainingsuren van onze groepen zijn te vinden onder het menu-item ‘Aanbod’.

Het eerstvolgende testmoment is op 7 januari 2023 om 17u. Ons testmoment van zaterdag 3 september is reeds volzet, inschrijvingen na 14/08 worden verplaatst naar januari. Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van dit testmoment? Registreer je dan op onze wachtlijst via onderstaand formulier (selecteer ‘Testmoment september’ als trainingsgroep).

Iedereen is welkom! We hanteren wel een maximum aantal inschrijvingen om jullie van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zo min mogelijke wachttijd te voorzien. U ontvangt van ons in augustus een uitnodiging met het exacte uur van de test.

Zwemmers ouder dan 16 jaar

Ben je ouder dan 16 jaar, dan kan je ofwel bij de Sportzwemmers of Start 2 Swim starten. Sportzwemmers hebben typisch reeds gezwommen en beheersen de techniek van de vier zwemslagen (crawl, rugslag, schoolslag en vlinderslag).

Wil je één, twee of alle zwemslagen aanleren? Dan is onze Start 2 Swim iets voor jou!

Vul alle gegevens hieronder in en kies de juiste trainingsgroep: Sportzwemmers of S2S/Baan x.

Je kan doorheen het hele jaar inschrijven, starten kan enkel in januari of september. Je krijgt vervolgens in december of augustus een uitnodiging tot betaling van het lidgeld en een welkomstmail indien je mag starten.

Om te starten bij Start 2 Swim in september zijn we reeds volzet, alle inschrijvingen komen op de wachtlijst voor januari. Indien er een plaatsje vrijkomt, nodigen we jou uit in volgorde van inschrijving.