Infosessie zwemschool

We merken al even dat er nood is aan een verduidelijking van onze werking aangezien we vaak dezelfde vragen krijgen van nieuwe leden. Hierbij gaat het vaak over het niveau van de zwemmer, met vragen zoals bv. “Waarom zit mijn zwemmer maar in groep X terwijl hij/zij wel een brevet van Y meter heeft?” of “Waarom zit hij/zij maar in groep X terwijl hij/zij bij organisatie Y alle groepen doorlopen heeft?”.

Om deze redenen gaven we op zaterdag 13 januari een infosessie omtrent onze zwemschool. We lichtten in deze infosessie kort onze missie, de nieuwe leerlijn en de werking van de zwemschool toe. We geven duidelijk aan waarom die nieuwe leerlijn zo belangrijk is en waarom AZL zo sterk verschilt van privé-lesgevers of andere organisaties. Doorheen de sessie zal duidelijk worden welke kwaliteit wij aanbieden!

Kon je er niet bij zijn? Dan kan je hier de slides downloaden!

Vragen kunnen altijd gesteld worden aan onze lesgevers of coördinators.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.