Bijzondere Algemene Vergadering

Naar aanleiding van een wijziging van de statuten van de vzw van de zwemclub gaat op maandag 6 november 2023 om 20u een Bijzondere Algemene Vergadering door in de vergaderzaal van het zwembad (achteraan de cafetaria). De officiële uitnodiging is te vinden onderaan dit bericht.

Aanwezigheid is niet verplicht voor zwemmers en medewerkers, enkel voor leden van de Algemene Vergadering. We vragen daarom aan zwemmers en medewerkers om de aanwezigheid te bevestigen via mail (naar info@aquariuslebbeke.be), om een indicatie te krijgen van het aantal aanwezigen.

Ben jij kandidaat als bestuurder en/of lid van de Algemene Vergadering? Stuur jouw kandidatuur met een korte toelichting door naar info@aquariuslebbeke.be. Voor vragen hieromtrent kan je ons bereiken op hetzelfde e-mailadres.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.