Club API

Mijn naam is Thomas Aelbrecht. Ik ben de Aanspreekpersoon Integriteit (Club-API) van AZL. Als sporter, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze sportclub kan je bij mij als Club-API terecht met een vraag, vermoeden of klacht over (seksueel) grensoverschrijdend gedrag.

Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage,…? Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn?

Je kan me een mailtje sturen a.d.h.v. onderstaand formulier of bellen op het nummer 0488/07 42 26. Op dinsdag (20u tot 21u), vrijdag (21u tot 22u) en zaterdag (16u tot 19u) ben ik aanwezig in het zwembad en kan je mij persoonlijk aanspreken.

Als Club-API luister ik naar je vraag of verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik je advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.


Contacteer de Club API.

    Alle velden zijn verplicht.

    Uw naam

    Uw e-mail

    Onderwerp

    Uw bericht