Lid worden

Heb jij ook zo’n zin om te komen zwemmen? Wij hebben een uitgebreid aanbod voor zwemmers vanaf de leeftijd van 4 jaar tot en met volwassenen.

Zwemmers jonger dan 16 jaar

Voor zwemmers jonger dan 16 jaar richten we twee keer per jaar een testmoment in: januari en september. Op dit moment kijken we naar wat jij allemaal kan en welke groep voor jou de perfecte fit is. De trainingsuren van onze groepen zijn te vinden onder het menu-item ‘Aanbod’.

Het eerstvolgende testmoment is zaterdag 8 januari (tijdstip nog te bepalen – waarschijnlijk 16u). Wil je als eerste op de hoogte gebracht worden van dit testmoment? Registreer je dan op onze wachtlijst via onderstaand formulier (selecteer ‘Testmoment januari’ als trainingsgroep).

Iedereen is welkom! We hanteren wel een maximum aantal inschrijvingen om jullie van een zo hoog mogelijke kwaliteit en zo min mogelijke wachttijd te voorzien. U ontvangt van ons in december een uitnodiging met het exacte uur van de test.

Volwassenen

Ben je ouder dan 16 jaar, dan kan je ofwel bij de Masters of Start 2 Swim starten. Masters hebben typisch reeds gezwommen en beheersen de techniek van de vier zwemslagen (crawl, rugslag, schoolslag en vlinderslag).

Wil je één, twee of alle zwemslagen aanleren? Dan is onze Start 2 Swim iets voor jou!

Vul alle gegevens hieronder in en kies de juiste trainingsgroep: Masters of S2S/Baan x.

Inschrijvingsformulier