Algemene Vergadering AZL

Donderdag 27 juni 2024 om 19u00 zal onze jaarlijkse Algemene Vergadering doorgaan in de zaal Konkelgoed (ter hoogte van Verbindingsstraat 42, 9280 Lebbeke). De officiële uitnodiging is te vinden onderaan dit bericht.

Aanwezigheid is niet verplicht voor zwemmers en medewerkers, enkel voor leden van de Algemene Vergadering. We vragen daarom aan zwemmers en medewerkers om de aanwezigheid te bevestigen via info@aquariuslebbeke.be, om een indicatie te krijgen van het aantal aanwezigen.

Interesse om toe te treden tot het bestuur of de Algemene Vergadering? Gelieve jouw kandidatuur met motivatie door te geven via info@aquariuslebbeke.be. Daarna verwachten we jouw aanwezigheid op deze Algemene Vergadering.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te gebruiken, accepteert u het gebruik van cookies.