Infosessie zwemschool

We merken al even dat er nood is aan een verduidelijking van onze werking aangezien we vaak dezelfde vragen krijgen van nieuwe leden. Hierbij gaat het vaak over het niveau van de zwemmer, met vragen zoals bv. “Waarom zit mijn zwemmer maar in groep X terwijl hij/zij wel een brevet van Y meter heeft?” of “Waarom zit hij maar in groep X terwijl hij/zij bij organisatie Y alle groepen doorlopen heeft?”.

Om deze redenen gaven we op zaterdag 22 oktober een infosessie omtrent onze zwemschool. We lichtten in deze infosessie kort onze missie, de nieuwe leerlijn en de werking van de zwemschool toe. We geven duidelijk aan waarom die nieuwe leerlijn zo belangrijk is en waarom AZL zo sterk verschilt van andere privé-lesgevers of organisaties. Doorheen de sessie werd duidelijk worden welke kwaliteit wij aanbieden!

Kon je er niet bij zijn? Dan je hier de slides downloaden.

Vragen kunnen altijd gesteld worden aan onze lesgevers of coördinators.