Volgend testmoment op 07/01

Ons volgende testmoment zal doorgaan op zaterdag 7 januari 2023 om 17u. Schrijf snel in want de plaatsen zijn beperkt, snel zijn is dus de boodschap!

Voor wie is een testmoment?

Iedereen jonger dan 16 jaar kan deelnemen aan een testmoment. Op dit moment worden kandidaatleden getest en wordt gekeken in welke groep ze het beste passen. Hierbij houden we rekening met de beheerste vaardigheden en met leeftijd. Een test duurt hooguit 5 tot 10 minuten (excl. omkleden en controle van de gegevens).

Wil je deelnemen aan dit testmoment?

Schrijf je dan in via onze pagina Lid Worden en kies voor de trainingsgroep ‘Testmoment september’. U krijgt in december een mail met het exacte tijdstip van het testmoment.

Wanneer kan ik starten?

Indien er plaats is in de door ons geselecteerde groep, dan kan je vaak de week na het testmoment starten. De volgorde van inschrijving bepaalt wie voorrang heeft om te starten, gezinsleden van leden hebben voorrang op nieuwe leden.