Volgend testmoment op 03/09 – INSCHRIJVINGEN OPEN

Door de enorme populariteit van ons testmoment op 8 januari 2022, werden de inschrijvingen vroegtijdig stopgezet vanaf 11 oktober. Om aan de vraag te voldoen hebben we een volgend testmoment gepland op 3 september 2022.

Voor wie is een testmoment?

Iedereen jonger dan 16 jaar kan deelnemen aan een testmoment. Op dit moment worden kandidaatleden getest en wordt gekeken in welke groep ze het beste passen. Hierbij houden we rekening met de beheerste vaardigheden en met leeftijd.

Wil je deelnemen aan dit testmoment?

Schrijf je dan in via onze pagina Lid Worden en kies voor de trainingsgroep ‘Testmoment september’. U krijgt in december een mail met het exacte tijdstip van het testmoment.

Wanneer kan ik starten?

Indien er plaats is in de door ons geselecteerde groep, dan kan je vaak de week na het testmoment starten. De volgorde van inschrijving bepaalt wie voorrang heeft om te starten, gezinsleden van leden hebben voorrang op nieuwe leden.