Opendeurdag

Heb je zin om te proeven wat zwemmen bij AZL inhoudt? Dan is dit jouw kans: AZL opent de deuren voor niet-leden gedurende de Maand van de Sportclub! Elke zwemmer mag één vriend/vriendin meebrengen naar de les.

We bieden drie mogelijke opendeurdagen aan, gescheiden per afdeling. Vooraf reserveren is verplicht voor de extra zwemmer, niet voor leden! Zonder ticket, kan deze niet binnen. Je kan reserveren t.e.m. woensdag voor elke opendeurdag.

Je kan als ouder reserveren om je zoon/dochter te helpen bij het omkleden. Je mag niet langer dan 15min binnen zijn, je kan niet in de zwembadhal toekijken. Enkel vanuit de bezoekersruimte naast de kassa.

 • Toekomst & Competitie
 • Volwassenen (Pré-masters, Masters en S2S)
 • Zwemschool (Zeepaardjes, Zee-egels, Zeehondjes & Dolfijnen)
  • Wanneer? zaterdag 18 september op volgende tijdstippen per groep:
   • Zeepaardjes A & B: 17u tot 17u45
   • Zee-egels A & B: 17u45 tot 18u30
   • Zeehondjes: 18u30 tot 18u15
   • Dolfijnen: 17u tot 17u45
  • Reserveer voor dit moment
 • Jeugd (Orka’s, Sharks en Speedy’s)
  • Wanneer? zaterdag 25 september van 17u tot 18u