Open Water seizoen hervat

Nu het buiten terug wat warmer wordt en de zon wat meer haar opwachting maakt willen wij jullie graag warm maken voor het nieuwe Open Water seizoen, volledig coronaproof. Dit gaat van start gaat op 07/08/2021 met de Zwemfed Flanders Speedo Open Water Cup te Hazewinkel. De rest van de kalender en alle info is terug te vinden in de brochure onderaan dit bericht.

Leden met een competitievergunning kunnen deelnemen aan de wedstrijden (8 euro per wedstrijd). Leden die een eerste keer zwemmen of recreatief willen zwemmen, kunnen deelnemen aan een jogging of Paco-wedstrijd (de kostprijs verschild van wedstrijd tot wedstrijd en is terug te vinden in de brochure).

Wanneer je wil deelnemen aan een Open Water wedstrijd moet je een badmuts van de zwemfederatie aankopen:

  • dit kan een vaste badmuts zijn wanneer je aan verschillende wedstrijden wenst deel te nemen (8 euro + 21% BTW);
  • of een losse badmuts die je op de dag van de wedstrijd zelf afhaalt
    en teruggeeft na de wedstrijd (5 euro borg + 1,5 euro + 21%BTW kostprijs).

Laat alvast iets weten wanneer je geïnteresseerd bent via mail op openwater@aquariuslebbeke.be?

Je kan bij Rika & Ronald terecht voor alle vragen. Zij bestellen de vaste badmutsen voor de zwemmers van AZL en doen ook de inschrijvingen voor de wedstrijden.