Herstart september

In september herstart onze zwemclub normaal op volle toeren. Jammer genoeg kunnen we dit jaar niet volledig herstarten, gezien de huidige coronacrisis. Toch zal elke groep minstens één keer per week kunnen zwemmen.

Iedere groep zal deze week een mail krijgen van zijn coördinator met informatie over de beschikbare trainingsmoment(en) in de periode september-december. Een overzicht van jouw trainingsmoment(en) kan je vinden bij jouw groep onder het menu-item ‘Aanbod’.

Dit/deze trainingsmoment(en) kunnen afwijken van de normale uren, wees aandachtig. Redenen hiervoor zijn o.a. de beperkte capaciteit en beschikbare uren. Om misverstanden te vermijden, bestaan er geen uitzonderingen op de beschikbare trainingsmoment(en).

Het blijft nog steeds verplicht om te reserveren via reservaties.azl-app.be. Zonder reservatie zal je de toegang tot het zwembad verboden worden. Gelieve hierbij de voor- en familienaam van de zwemmer op te geven en niet van diegene die inschrijft (indien van toepassing).

Gelieve ook onze gedragscode aandachtig te lezen voor elke zwemles.