Zwemmen vanaf 1 juli

Dat is lang geleden, he? De zwemlessen waren zo plots gedaan… Maar we zijn blij dat we jullie een beetje goed nieuws kunnen brengen! Vanaf 1 juli kan je terug komen baantjeszwemmen in ons vertrouwde zwembad! We bieden, in eerste instantie, deze opportuniteit enkel aan voor de volgende groepen: Sharks, Speedy’s en Pré-masters, S2S, Masters, Toekomst en Competitie.

Het is vanaf nu mogelijk om via de webshop van Lebbeke een tijdsslot te reserveren waarop jij wil komen zwemmen. Jammer genoeg mogen lesgevers niet mee in het zwembad maar we zullen voor jou een trainingsschema per week voorzien. Dit zal doorgemaild worden naar iedereen die komt zwemmen. Laat aan de lesgever, die je uitnodigde of zal uitnodigen via mail, weten wanneer jij komt zwemmen. Wij krijgen nl. geen bericht van het zwembad als een van onze zwemmers reserveerde. Instructies voor de reservatie staan onderaan dit bericht.

Je kan het trainingsschema afdrukken en vastplakken op de startblok. Je moet hem vooraf wel wat nat maken. Wel vragen we om de training achteraf in de vuilbak te gooien en niet te laten hangen.

Speelmateriaal is niet beschikbaar, je zal dus je eigen materiaal moeten voorzien (indien je dit nodig acht).

Het zal een vreemde eerste les zijn na een lange tijd. Ik zal proberen zoveel mogelijk aanwezig te zijn buiten het zwembad maar ik kan natuurlijk niet de hele dag blijven.

Vragen? Deze mag je altijd mailen naar onze Club API, Thomas (thomasaelbrecht@live.com).


Wat met ons abonnement?

Je AZL-beurten en gratis toegang van AZL zijn niet geldig aangezien je zwemt buiten cluburen. Je zal bijgevolg gewone beurten of een gewoon abonnement nodig hebben.

Heb je reeds een gewoon abonnement én beurten erop? Prima, jij bent helemaal klaar om in het water te duiken!

Heb je reeds een gewoon abonnement maar geen beurten meer? Geen probleem! Je kan deze online of aan de kiosk (als het zwembad open is) verlengen.

Heb je geen gewoon abonnement? Jammer genoeg kan je dit niet aanschaffen aan de kiosk of online. Mail daarom naar wendy.cooreman@lebbeke.be met het aantal beurten dat je wenst (10, 25 of 55). Betaling zal gebeuren via factuur.


Online reserveren

  1. Reserveren kan via de webshop van Lebbeke (https://webshoplebbeke.recreatex.be/Default.aspx?shop=B8BDEEB2-954A-4882-94A6-46815BBACE9D).
  2. Daar klik je op de knop ‘Tijdsblok reserveren’ en vervolgens kies je ‘Baantjeszwemmen’ in de lijst.
  3. Dan kan je op de kalender een dag aanklikken en een tijdsblok kiezen.
  4. Bij ‘Aantal deelnemers’ kan je kiezen voor ‘INGANG ZWEMBAD VOOR ABONNEMENTSHOUDERS’ indien je een gewoon abonnement hebt (AZL-beurten of gratis toegangen gelden niet). Indien je geen abonnement hebt, dan moet je een gewone beurt van € 2,5 kopen.
  5. Uiteindelijk voeg je je keuze toe aan je winkelwagentje en dan simpelweg afrekenen. Het bedrag zal € 0 zijn en je zal een bevestigingsmail krijgen die je moet meenemen naar het zwembad.