De nieuwe leerlijn zwemmen en ISB-zwembrevettenlijn

Deze workshop richt zich tot zwemlesgevers, schoolverantwoordelijken, zwemschoolverantwoordelijken en clubbestuurders. De workshop biedt een praktische vertaling van de ‘opleidingsvisie’ van de Vlaamse Zwemfederatie naar de zwembadpraktijk: wat is de ideale structuur en opbouw, gekoppeld aan de ISB-zwembrevettenlijn? Deze workshop wordt theoretisch benaderd en biedt ruimte tot interactie en discussie over de eigen, wenselijke en ideale situatie.

Wanneer? zaterdag 3 februari 2018 om van 13u tot 15.30u

Waar? CC de Biekorf – Stationsstraat 23, 9280 Lebbeke

Kostprijs? 15 euro – leden AZL gratis.

Permanent bijgeschoolde lesgevers (VZF) betalen 12 euro.

De plaatsen zijn beperkt tot 60 deelnemers

Betaling op: BE61 0014 4234 3217 met vermelding van “Bijscholing 3/2/2018 + naam”

 

Inschrijvingsformulier: